Memišević odlazi, skauti iz Njemačke u Bugarskoj
SportSport.ba

Defanzivac Radnika skrenuo pažnju

Memišević odlazi, skauti iz Njemačke u Bugarskoj

Samir Memišević će nakon evropske epizode sa Radnikom napustiti redove bijeljinskog kluba.

Novi bh. reprezentativac je nastupima u minuloj sezoni potaknuo interes brojnih klubova, a da su Radniku spremni na prodaju potvrđuje i to da će zahvaljujući predsjedniku Krstajiću nekoliko skauta iz Njemačke večeras u Bugarskoj pratiti Memiševića. 

"Odgovorno tvrdim da je Memišević najbolji štoper BHT Premijer lige BiH, uz dužno poštovanje svih odbrambenih igrača. Izrasta u fudbalsku klasu što ga čini različitim od drugih, jer u sebi ima pobjednički mentalitet. Profesionalac je i to se može vidjeti na terenu i van njega", kazao je jedne prilike Krstajić.

U proteklom periodu i sam Memišević je u nekoliko navrata isticao da bi želio karijeru nastaviti u inostranstvu, a u ovom trenutku nije poznato koliku svotu će Radnik na ime obeštećenja tražiti od potencijalnih kupaca. 

Vrijedi podsjetiti da je Memišević u Radnik stigao u augustu 2014. godine iz Teleoptika (Srbija) i tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Slaven iz Živinica, Slobodu i Bežaniju (Srbija).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi