MNK Centar ostao bez elitne runde

Novi poraz našeg predstavnika

MNK Centar ostao bez elitne runde

E. Škorić

Malonogometni klub Centar iz Sarajeva poražen je i u drugom kolu UEFA Futsal kupa.

Večeras je naš predstavnik savladan od slovenačkog Doboveca sa 5:2, što je drugi poraz Centra, koji se oprostio od plasman u elitnu rundu.

Kugler je u petoj minuti pogodio za prednost Doboveca, da bi Kahvedžić izjednčio u 15. minuti. To je bio i rezultat prvog dijela.

U nastavku golijada. Prvo je Vojsk u 29. pogodio za 2:1, a onda još četiri gola u posljednjih pet minuta. Kordiš je dao dva gola za Slovence, Kroflić i Marot po jedan, dok je Jelić 47 sekundi prije kraja postigao drugi gol za sarajevsku ekipu.

Našem predstavniku je još ostalo da formalno odigra utakmicu protiv Grand Pro Varne, koja je također bez bodova poslije dva kola. Benfica i Dobovec su prošli dalje iz grupe 2 Futsal kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.