Mujezinović: Bodovi i opstanak su najvažniji

Fudbaler Veleža

Mujezinović: Bodovi i opstanak su najvažniji

Sudija je odsvirao posljednji zvižduk i slavlje je na tribinama, a potom i u svlačionici moglo započeti. Velež je ostvario kratkoročni cilj i opstao u Prvoj ligi, pa će cilj u narednoj biti povratak u društvo najboljih. 

U trijumfu nad Zvijezdom igrao je Mustafa Mujezinović koji je zadovoljan igrama i rezultatima koje su Rođeni ostvarili od njegovog dolaska u klub.

“Najmanje sam zadovoljan igrom na jučerašnjoj utakmici jer je ona bila najlošija na domaćem terenu tokom proljetne pokusezone. Upisali smo ipak važne bodove i to je najvažnije. Posebno važno je što smo ostvarili cilj i što posljednje kolo dočekujemo rasterećeni“, rekao je Mujezinović.

Cilj u narednoj sezoni već sad se zna.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Veležu je mjesto u Premijer ligi i u narednoj sezoni moramo učiniti sve da uspijemo. Uz nekoliko pojačanja ovaj tim to može“, dodao je Mujezinović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi