Najavljen dolazak 300 navijača Slobode u Zenicu

Fukare će biti na sjeveru Bilinog polja

Najavljen dolazak 300 navijača Slobode u Zenicu

D. Kurbegović

Sutra će na Bilinom polju biti odigran derbi starih rivala između Čelika i Slobode. Utakmice ova dva tima nekada su bile dobro posjećivanje, kada je u pitanju stadion Bilino polje, ali sutra se očekuje mali broj gledatelja, a većina će ih biti iz Tuzle.

Kako je za SportSport.ba potvrdio Komesar za sigurnost nogometnog kluba Čelik, navijači Slobode uredno su najavili svoj dolazak na Bilino polje.

"Navijači gostujuće ekipe najavili su dolazak 300 svojih navijača, koji će biti smješteni na sjevernoj strani stadiona Bilino polje. Ulaz za Fukare će biti besplatan, jer će biti ispoštovan dogovor o reciprocitetu, budući da su i naši navijači besplatno ušli na Tušanj u prvom dijelu sezone", kazao je Mujo Mešanović.

Interesantno dok navijači Slobode budu na Bilinom polju, navijači i simpatizeri nogometnog kluba Čelik, okupit će se na Kamberovića polju, te mirnom šetnjom krenuti prema stadionu kako bi još jednom pokazali da žele novi Čelik s naprednim, transparentnim uređenjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti