Golman Radnika i pored dobre igre čvrsto na zemlji

"Naš cilj se nije promijenio, a to je opstanak u ligi"

D. Kurbegović

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine nakon četiri kola u Premijer ligi ne znaju za poraz. Dvije pobjede nad Vitezom i Željezničarom, te dva remija protiv Veleža i Mladosti sigurno mogu zadovoljiti sve one, kojima je klub iz Bijeljine u srcu.

Nakon remija u Zenici protiv Mladosti, razgovarali smo sa bivšim reprezentativcem BiH i čuvarom mreže ekipe Radnika, iskusnim Asmirom Avdukićem, koji je za SportSport.ba govorio o utakmici u Zenici, te očekivanjima od nastavka sezone kada je u pitanju njegov klub.

"Kako se utakmica odvijala mi smo imali svoje šanse, zadovoljni smo na kraju rezultatom, imali smo svoje šanse u prvom poluvremenu, domaćini su nas malo stisli u drugom poluvremenu, tako da mogu kazati da je na kraju podjela bodova najrealnija. Mi smo došli u Zenicu po bodove i na kraju smo uspjeli u tome. Najveći kvalitet Radnika jeste što je ostala ekipa na okupu, dovela su se ciljana pojačanja", kaže bivši golman Borca i Čelika.

Naredno kolo u Bijeljinu dolazi tuzlanska Sloboda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu, te da ćemo doći do sigurne zone i izboriti opstanak u ligi. Sloboda nam dolazi naredno kolo, oni su jedna od najboljih ekipa u ligi. Očekuje nas kvalitetna utakmica i rovovska borba, ali mi ćemo vjerujem dati i zadnji atom snage kako bi došli do nova tri boda, koja bi nas ostavila u vrhu tabele", kazao je za SportSport.ba Asmir Avdukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.