Novogodišnji paketići u ponudi Bordo Fan Shopa

Dodjela paketića 29. decembra

Novogodišnji paketići u ponudi Bordo Fan Shopa

O. Lekić

Kraj godine tradicionalno predstavlja vrijeme za novogodišnje paketiće FK Sarajevo.

Bordo Fan Shop će i ovog puta obradovati sve mališane, koji navijaju za FK Sarajevo, a Bordo paketići su zvanično u ponudi omiljenje radnje svih navijača i simpatizera FK Sarajeva.

Sadržaj novogodišnjih paketića je ispunjen svim onim što jedno dijete priželjkuje, a članovi FK Sarajevo uživaju popust! Cijena paketića za naše članove iznosi 40 KM, a za sve one, koji još uvijek nisu članovi Bordo kluba 50 KM. Više informacija možete dobiti putem kontakt telefona: 061-202-671, a vrijedi istaći da se rezervacije i uplate za novogodišnje paketiće vrše u Bordo kućicama na Sarajevo Holiday Marketu (Park Hastahana) i Sarajevo Winter Marketu (Trg Alije Izetbegovića).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodjela novogidišnjih paketića održati će se 29. decembra u svečanom salonu Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” sa početkom u 18 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi