"Očajni smo, želimo makar bod na Koševu"

Trener Mladosti pred Sarajevo

"Očajni smo, želimo makar bod na Koševu"

E. Škorić

 U najtežem mogućem trenutku timu Mladosti dolazi gostovanje kod Sarajeva. 

Sastav iz Velike Obarske nema prostor za kalkulacije i morat će napasti na Koševu, ali s druge strane to će im biti mač sa dvije oštrice, jer će kontra sebe imati jedan od najkvalitetnijih timova u ligi.

"Sarajevu se ne prijeti, ali mi smo u tako očajnoj situaciji i zbog toga morat ćemo sve učiniti kako bi iznenadili Sarajevo. Nama bi i jedan bod bio ogroman uspjeh, kazao bih da bi bio ravan pobjedi", rekao je trener Slavoljub Bubanja.

Momčad Mladosti neće biti kompletna, jer u timu neće biti požutjelog Anela Ćurića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi ne gubimo nadu u opstanak, jer dok god postoji i teoretska mogućnost mi ćemo se truditi da izbjegnemo selidbu u niži rang takmičenja. Zato ćemo pokušati iznenaditi Sarajevo", dodao je Bubanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti