Od utorka u prodaji ulaznice za meč BiH - Slovačka

Od utorka u prodaji ulaznice za meč BiH - Slovačka

Prodaja ulaznica za utakmicu Bosna i Hercegovina – Slovačka koja se 6. septembra igra na stadionu Bilino polje u Zenici počet će u utorak 20. augusta od 9 sati.

Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosit će 40 KM, za Istok 30 KM, odnosno za Sjever i Jug po 20 KM. Jedna osoba uz priloženi lični dokument moći će kupiti najviše dvije ulaznice.

Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena.

Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu također neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima Centrotransa, a prema spisku koji će biti objavljen putem stredstava informisanja.

NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.