Otišao u Koreju: Bunoza potpisao za Incheon United

Bivši bh. reprezentativac

Otišao u Koreju: Bunoza potpisao za Incheon United

Sljedeća destinacija u karijeri bh. fudbalera Gordana Bunoze (28) je Incheon United. 

Ovaj bivši mladi bh. reprezentativac je danas prošao ljekarske preglede i potom potpisao ugovor sa Incheon Unitedom, a prema ugovoru u ovom južnokorejskom klubu bi se trebao zadržati u naredne dvije godine.

Bunoza je nedavno zbog neizvršavanja ugovornih obaveza napustio Pandurii, a tokom karijere još je igrao za Dinamo iz Bukurešta, Pescaru, Wislu, Karlovac, Hrvatski Dragovoljac, Austriju Lustenau i Dravu Ptuj. 

Za vrijeme ere Safeta Sušića je jednom bio pozvan i u A reprezentaciju BiH.

Od fudbalera sa naših prostora boje Incheon Uniteda su imali priliku braniti Samir Bekrić, Ognjen Koroman, Krste Velkoski, Matej Jonjić... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi