Trener Želje nakon meča

Petrović: Ovo je prava reklama za sarajevski derbi!

M. Šljivak

Slavko Petrović, trener FK Željezničar, zadovoljan je derbijem na Grbavici protiv Sarajeva.

Veliki sarajevski derbi je završen bez golova. Ipak, šansi je bilo, a Petrović je zadovoljan onim što je vidio.

"Vidjeli smo atraktivan meč, iako je završilo 0:0. Obje ekipe su igrale ofanzivno. Smatram da smo za nijansu bili bolji, iako smo bojažljivo ušli u drugo poluvrijeme. Bod ne odgovara nijednom timu, jer su oba mogla doći do pobjede", rekao je Petrović, te je dodao:
"Ovo je dobra reklama za sarajevski derbi. Prvi derbi na Koševu koji je završen 0:0 uopše ne liči na ovaj meč", istakao je Petrović.

"Ponavljam, obje ekipe su trebale osvojiti tri boda. Zrinjski ima sada prednost, ali mislim da ne treba mnogo pričati. Vidjeli smo jedan dobar derbi", istakao je Petrović.

Zadovoljan je igrom Ivana Crnova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nama će Crnov dosta pomoći, posebno u narednoj sezoni. Njega i Zakarića dižemo za narednu sezonu", istakao je Petrović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi