Prisjetimo se dosadašnjih mečeva sa Belgijancima

Ranije smo ih dobili 3. septembra

Prisjetimo se dosadašnjih mečeva sa Belgijancima

Dž. Mrakić

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra veoma važnu utakmicu u okviru kvalifikacija za plasman na Euro 2016. godine. Protivnik našoj selekciji bit će druga nogometna sila na svijetu, reprezentacija Belgije, a ne treba posebno isticati kako bi bilo koji rezultat osim poraza itekako dobro došao našoj reprezentaciji.

Belgijanci će na svom terenu zasigurno tražiti puni plijen u ovom meču, međutim ne bi im bio prvi put da očekuje sve, a na kraju - ne dobiju ništa.Podsjetimo se kako je to izgledalo u dosadašnjim međusobnim omjerima Belgije i Bosne i Hercegovine, u kojima je naša selekcija slavila tri pobjede u pet utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.