Radnik na korak od podizanja trofeja

Kup Republike Srpske

Radnik na korak od podizanja trofeja

D. Vejo

Fudbaleri bijeljinskog Radnika nalaze se na korak od podizanja trofeja namijenjenog pobjedniku Kupa Republike Srpske, a nakon što su juče u prvoj finalnoj utakmici bili bolji od trebinjskog Leotara rezultatom 2:0 (1:0).

Premijerligaš je igrao sa pola gasa. Na prvi pogodak čekalo se do 30. minute meča, kada sjajni centarfor domaćih Obradović, sa bijele tačke pogađa za vodstvo svog tima (1:0). Do isteka prvih 45 minuta, Bijeljinci su bili ti koji su diktirali tempo, ali je rezultat na semaforu ostao isti.

Leotar se probudio u nastavku, krenuo redati šanse. Zečević je imao dvije kolosalne prilike da postigne dol, ali je isto toliko puta šutirao u domaćeg golmana Lučića koji skreće loptu u korner.

Promašaje Trebinjaca, kaznio je iskusni premijerligaš. U 67. minuti susreta, Obradović je svojim drugim golom na meču donio Radniku miran revanš i tako nagovjestio da će ovaj tim po svemu sudeći odbraniti trofej osvojen prošle sezone.

Finalni revanš meč Kupa Republike Srpske igra se za sedam dana u Trebinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti