Veznjak Sarajeva

Radovac: U bodovnom zaostatku smo, ali nikad se ne zna

E. Škorić

Na pripremama u Antaliji su nogometaši Sarajeva već sedam dana. 

Veznjak bordo tima Samira Radovac ističe da sve protiče u najboljem redu. 

"Zadovoljan sam svime što smo uradili, osim te utakmice s Mariborom (poraz Sarajeva 3:1 op.a). Dobro smo igrali, rezultat nije bio realan, ali u fudbalu nikada ne pobjeđuje bolji. Ipak, moram reći da smo odigrali stvarno dobro protiv iskusnog i kvalitetnog protivnika", rekao je Radovac, dodavši:

"Pripeme protiču dobro, vrijeme nas služi. Zadovoljan sam zbog svega. Ima lakših i težih treninga, umor se osjeti kod igrača, no to je sve normalno".

Sarajevo brani titulu, no nakon prvog dijela sezone je tek petoplasirano.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prošle godine smo zaostajali sedam bodova za Širokim, pa smo na kraju osvojili titulu. Nadam se da će se nešto slično dogoditi i ove godine. Nikad se ne zna", zaključio je veznjak bordo tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi