Raguž: Bodu iz Vrapčića dodati tri iz duela s fenjerašem

Trener Čapljine

Raguž: Bodu iz Vrapčića dodati tri iz duela s fenjerašem

M. Maksimović

Iako u Mostaru nisu uspjeli pobijediti Velež, fudbaleri Čapljine i njihov šef Tomo Raguž zadovoljni su napustili stadion u Vrapčićima.

Hercegovački derbi okončan je rezultatom 1:1, a Čapljinci su uspjeli otkinuti bod u utakmici koja je za Velež bila od velike važnosti.

“Dosta tvrda utakmica u kojoj je imperativ pobjede bio izraženiji kod domaćina. Dobro smo odradili utakmicu i zadovoljniji napustili travnjak. I dalje smo u opasnoj zoni, ali se nadam da ćemo vremenom uz par kvalitetnih rezultata uhvatiti priključak za sredinom. Bilo bi dobro kada bismo u tome uspjeli do zimske pauze”, rekao je Raguž.

Čapljina u narednom kolu na svom stadionu dočekuje posljednjeplasirani Novi Travnik koji je u prošlom kolu ostvario svoj prvi trijujmf sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Pobijedili su i poslali nam poruku da moramo biti ozbiljni u meču koji slijedi. Nemamo izbora, moramo do pobjede koja bi nas pomakla sa dna. Novi Travnik je pobjedom iznenadio sve, ali i dokazao da je ovo liga u kojoj svako svakoga može pobijediti”, prokomentarisao je Raguž.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti