Raguž: Čapljina treba pojačanja u svim linijama

Trener Čapljine pred pripreme

Raguž: Čapljina treba pojačanja u svim linijama

M. Maksimović

Tomislav Raguž će vrlo vjerovatno i u proljetni dio sezone povesti tim Čapljine. 

Stručnjak koji je u nezahvalnom trenutku preuzeo tim od Damira Borovca nedavno je obavio razgovor s klupskim čelnicima na kojemu je razgovarano o daljim planovima kluba. On smatra da su Čapljini u proljetnom dijelu sezone za ostvarenje cilja potrebna kvalitetna pojačanja u igračkom kadru.

“Neke stvari tokom ljeta nisu urađene kako treba, pa smo se doveli u probleme tokom jeseni. Cilj je naravno opstanak, a za to će nam biti potrebno nekoliko pojačanja, tačnije po jedno u svakoj liniji, a u nekim linija možda i dvojica”, rekao je.

Čapljina će s pripremama za proljeće krenuti sredinom januara.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Ukoliko ostanem trener, krenut ćemo nekoliko dana ranije nego uobičajeno pošto se uvijek zbog nevremena tokom priprema izgubili po nekoliko dana”, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi