Remetić: Navijači su nas nosili do pobjede

TOŠK upisao novu pobjedu

Remetić: Navijači su nas nosili do pobjede

S. Mlaćo

TOŠK je u duelu starih rivala savladao u subotu Borac iz Jelaha sa minimalnih 1:0.

Nuhanović je timu iz Tešnja donio treću vezanu pobjedu, te su izabranici Igora Remetića ostali na prvom mjestu Druge lige FBiH grupa Centar sa osam bodova prednosti u odnosu na Natron i Famos.

"Derbi je opravdao očekivanja, predivan ambijent na kojem bi pozavidjeli i klubovi većeg ranga. Od starta utakmice smo stavili do znanja domaćinu po šta smo došli. Imali smo tri zrele prilike u prvom poluvremenu koje, nažalost, nismo iskoristili. Diktirali smo ritam utakmice i u 60. minuti konkretizovali naše napade golom Nuhanovica poslije odlične akcije. Čestitam mojim igračima zasluženu pobjedu. Borcu želim da se zahvalim na gostoprimstvu, fer i korektnoj igri, a kapitenu domaćina Durmiševiću brz oporavak poslije neugodne povrede. Sve čestitke i velike pohvale idu našim navijačima koji su nas u velikom broju nosili do pobjede", kazao je Igor Remetić, šef stručnog štaba NK TOŠK Tešanj.

U narednom 17. kolu TOŠK će ugostiti posljednjeplasiranu Mladost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi