Pomoćni trener Sarajeva

Repuh: Visoka pobjeda nam daje samopouzdanje

U okviru priprema fudbaleri Sarajeva su danas odigrali prijateljsku utakmicu sa Brotnjom iz Čitluka.  

Bordo tim je u Hercegovini savladao Brotnjo sa 3:0, a zadovoljstvo onim što su pružili igrači bordo kluba nije skrivao ni član stručnog štaba Senad Repuh. 

"Nas kao struku je najviše interesovala forma i gdje se nalazi ekipa nakon dosadašnjeg dijela priprema. Rezultat nam je bio u drugom planu, iako moramo biti zadovoljni sa visokom pobjedom od 3:0. To nam daje dozu samopouzdanja da smo na dobrom putu da ostvarimo zacrtane ciljeve", izjavio je Repuh.

Za Sarajevo su danas nastupili Adnan Kovačević i Said Husejinović koji se vraćaju nakon teške povrede. 

"Ovakve utakmice Kovačeviću i Husejinoviću mogu koristiti. Oni se vraćaju poslije teških povreda i nadamo se da će se vratiti u pravu formu", dodao je. 

Osvrnuo se Repuh i na uslove koje Sarajevo ima u Čitluku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Čitluku imamo dobre uslove. Temperatura se diže iznad nule, a i osoblje koje je s nama je ljubazno. Osjećamo se kao kod kuće", podvukao je Repuh. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi