Rođeni se prošetali Bijeljinom

Pobjeda Veleža

Rođeni se prošetali Bijeljinom

M. Šljivak

Da sjajne igre ovog proljeća nisu slučajnost, fudbaleri Veleža su potvrdili u 29. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Rođeni su na teškom gostovanju kod Radnika u Bijeljini osvojili sva tri boda pobjedom od 2:0.

Prvo poluvrijeme nije donijelo golove. Prilika je na obje strane bilo, ali se napadači oba tima nisu snalazili u završnici, pa se na odmor otišlo bez golova 0:0.

Ipak, na otvaranju drugog poluvremena Rođeni postižu dva gola. Do vodstva je Velež stigao u 47. minuti susreta, kada je mrežu domaćeg tima na asistenciju Hajdarovića za 1:0 pogodio Ševko Okić.

Samo tri minute kasnije novi gol u mreži Radnika. Nakon što je asistirao za prvi, Hajdarović je u 50. minuti postigao gol za prednost gostiju iz Mostara od 2:0, što je na kraju bio i konačan rezultat ssureta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Premijer liga, 29. kolo:

Radnik - Velež 0:2

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.