S vrha se bolje vidi

Pohod na titulu

S vrha se bolje vidi

Iako sami početak utakmice, to nije slutio, na kontu HŠK Zrinjskog, zasvijetlila su nova tri boda.

Jutro poslije, u gradu na Neretvi još uvijek se prepričavaju detalji sinoćnje fantastične utakmice pod Bijelim Brijegom, koju je nažalost, barem na samom stadionu, pratio premalen broj gledatelja.

Ništa trener Čelika, Kemal Hafizović nije blefirao kada je najavio ofenzivni Čelik u Mostaru. Šok za gledatelje, srećom ne i za igrače, nakon samo pet minuta Zeničani su imali prednost 0:2. No, tad je uslijedio pravi "Blitzkrieg" mostarske momčadi. Krajnjih 4:2 na poluvremenu moglo je biti i 7, 8:2 da Čelik na golu nema odličnog mladog Markovića.

Iskažnjavali su preiskusni navalni igrači prvaka, sve početničke greške obrane Čelika i svog trenera Sliškovića ostavili napola zadovoljnog. 

Zadovoljnog rezultatom i ne baš realizacijom, jer je neke prigode, uistinu bilo lakše realizirati, no promašiti.

No, "operacija Čelik" je uspješno apsolvirana. Plemići će danas s mirom osluškivati dešavanja uBijeljini i čekati eventualni kiks prvog pratitelja, ekipe Željezničara. Slijedeća prepreka zove se GOŠK, GOŠK koji je sinoć svukao dresove igračima Slobode, koje je nakon poraza od Gabeljana stigao gnjev najvjernijih navijača.

Ekipa Slavena Muse više je od neugodnog protivnika. Puni plijen odnijeli su s Tušnja, Koševa, a kod kuće su svladali Široki. Musa odlično poznaje Zrinjski, igračka je legenda ovog kluba a u par navrata i vodio je Plemiće. Više se ne mora ponavljati da je Zrinjski favorit gdje god da dođe, tako će biti i u Gabeli, no za ove bodove će se morati još više oznojiti i popraviti nišanske sprave. 

Poznavajući trenersku filozofiju Blaža Sliškovića, obranu GOŠK-a, čekaju veliki izazovi, ali, Gabeljani i njihovi ovosezonski rezultati sigurno nisu slučajnost, pa će ovo gostovanje iziskivati maksimalnu ozbiljnost i sigurno se neće smjeti ponoviti greške s početka sinoćnje utakmice, jer GOŠK je ipak malo ozbiljnija ekipa od Čelika. 

Kako god, pod Bijelim Brijegom i ovaj tjedan će se raditi u ugodnom ozračju. S vrha je malo lakši i malo ljepši pogled na ostatak pratitelja u pohodu na treću uzastopnu titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi