Široki Brijeg službeno predstavio nova pojačanja
NK Široki Brijeg

Održana konferencija za medije

Široki Brijeg službeno predstavio nova pojačanja

Danas je u prostorijama Širokog Brijega održana konferencija za medije, na kojoj je službeno predstavljeno pet novih igrača koji su stigli na Pecaru u ljetnom prijelaznom roku.  

Osim predstavljanja, trener Davor Mladina govorio je i o predstojećoj utakmici 2. kola BHT Premijer lige protiv Viteza.

"Protiv Viteza neće biti ništa manje zahtjevna utakmica nego protiv Travnika, naprotiv. No, dovoljno smo pametni i koncentrirani da osvojimo sva tri boda i ‘ovjerimo’ trijumf iz Travnika. Dakle, opet će se, prije svega, nas pitati kakav će biti rezultat."

Mladina se zahvalio Upravi na dovođenju ”igrača s imenom i prezimenom” pa sada širina i kvaliteta daju optimizam pred nastavak prvenstvene utrke u kojoj je glavni cilj plasman na evropsku scenu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelnici Širokog Brijega odlučili su za utakmicu protiv Viteza otvoriti južnu i istočnu tribinu, uz cijenu ulaznice od 5KM. Sjeverna će biti otvorena za domaći meč četvrtog kola protiv Željezničara, a upravo danas okončavaju se radovi na krovnoj konstrukciji.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.