Sutra u Mostaru gradski derbi

Prva malonogometna liga Federacije BiH

Sutra u Mostaru gradski derbi

A. Beganović

Sutra će se u Mostaru u dvorani Bijeli Brijeg sa početkom u 18:30 sati odigrati zanimljiva utakmica u okviru 5. kola Prve malonogometne lige FBiH, gdje se sastaju gradski rivali MNK Comunicare-Handy i MNK Karaka.

U dosadašnjem dijelu prvenstva ekipa Karake je prikupila tri domaće pobjede i jedan poraz u gostima, dok je ekipa Comunicare-Handy od koje se je realno i više očekivalo, imala jednu domaću pobjedu i tri gostujuća poraza, no iz tabora Comunicare-Handyja se nadaju se da će već od sutra krenuti sa pobjedničkom serijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.