"Tek ćemo pokazati naš pravi kvalitet"

Fudbaler Metalleghea nakon gostujuće pobjede

"Tek ćemo pokazati naš pravi kvalitet"

Fudbaleri Metalleghea došli su do velika tri boda na gostovanju kod Olimpica. Ekipa iz Jajca trijumfovala je rezultatom 2:0 u okviru 18. kola Premijer lige BiH. 

Strijelac vodećeg pogotka Siniša Dujaković rekao je da je njegov tim pokazao mnogo više u ovoj utakmici.

"I Olimpicu i nama ovo je bio jako bitan meč. Bez potcjenjivanja smo ušli u duel i na kraju sasvim zasluženo slavili te pokazali da smo u ovom trenutku kvalitetniji tim. Što je najvažnije, ovim trijumfom smo se odlijepili sa začelja i pobjegli Olimpicu i Čeliku na šest bodova", rekao je Dujaković za SportSport.ba.

"Sigurno da ne možemo biti zadovoljni rezultatima u prvom dijelu prvenstva, ali gotovo sam ubjeđen da ćemo nakon zimske pauze biti na jednom višem nivou", dodao je Dujaković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe je jesenji dio sezone okončao na 10. poziciji sa 15 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi