Trabzonspor želi Borisa Pandžu

Pandža u Turskoj?

Trabzonspor želi Borisa Pandžu

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član belgijskog Mechelena Boris Pandža mogao bi ovog ljeta pojačati ekipu turskog Trabzonspora, javljaju mediji u Turskoj.

Pandža je prošlu sezonu proveo u belgijskom Mechelenu gdje je bio jedan od najboljih igrača, a za taj tim je odigrao 35 utakmica, te je postigao dva gola.

Trabzonspor je u prošloj sezoni imao dosta problema sa pozicijom centralnog defanzivca, a rukovodstvo ovog tima smatra kako bi im Pandža bio veliko pojačanje na toj poziciji.

Naš reprezentativac je karijeru započeo u mlađim kategorijama Zrinjskog. Potom je prešao u Širko, pa u Hajduk, da bi nakon Splita, karijeru nastavio u Belgiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.