"Trebamo se skoncentrisati na ovo što dolazi"

Faruk Hadžibegić za SportSport.ba

"Trebamo se skoncentrisati na ovo što dolazi"

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji igrat će u Grupi H zajedno sa Belgijom, Grčkom, Estonijom i Kiprom.

U St. Petersburgu je juče obavljeno žrijebanje grupa kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Naš nacionalni tim imao je sreće, a žrijebanje je za SportSport.ba komentarisao i legendarni bosanskohercegovački fudbaler i nekadašnji selektor Faruk Hadžibegić.

"Ako od prve kvalifikacione utakmice budemo ozbiljni onda možemo na Mundijal. Iskreno, ne vidim ko nas u grupi može dobiti. Vjerujem u naš tim i ne bojim se niti jednog protivnika", istakao je Hadžibegić.

Nekadašnji selektor našeg nacionalnog tima smatra da se u ovom trenutku ne trebamo previše baviti kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ne trebamo se mnogo obazirati na kvalifikacije za Mundijal. Moramo se skoncentrisati na ovo što dolazi, odnosno na kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Bojim se onog našeg lako ćemo u Rusiju, pa da ne zaboravimo šta dolazi prije i šta je u ovom trenutku bitnije", dodao je Hadžibegić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.