U Krupi optimisti pred Želju: Pred nama je ozbiljan ispit

Meč se igra u nedjelju

U Krupi optimisti pred Želju: Pred nama je ozbiljan ispit

S. Mlaćo

Nogometaši Krupe drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi će otvoriti domaćim susretom protiv FK Željezničar, direktnim rivalom za sami vrh tabele.

Krupa će u ovom susretu nastupati oslabljena ne igranjem Perića, Koljića i Jašarevića, ali u ovom klubu se ne predaju. Vjeruju da mogu Plavima sa Grbavice nanijeti prvi poraz u njihovim međusobnim duelima, s obzirom da su nakon dva dosadašnja se radovali fudbaleri Željezničara.

"Bila je to utakmica u kojoj smo mogli da izbjegnemo poraz, Željezničar je na iskustvo stigao do bodova. Pokazali smo se u sjajnom izdanju i u tom susretu pokazali da naši rezultati jesenas nisu bili slučajnost. Nadamo se da ćemo u istom ritmu nastaviti i nastupajućeg proljeća", prisjetio se prve utakmice ove sezone Denis Čomor, prvotimac Krupe za službenu stranicu kluba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladi bh. reprezentativac Ajdin Redžić također je optimista pred nedjeljni duel.

"Ne treba trošiti riječi ko je i šta Željezničar, jedan od najboljih klubova u BiH. Pred nama je ozbiljan i težak ispit, moramo da damo maksimum svim 90 minuta. Želimo u Ligu za prvaka, a pobjedom protiv direktnog rivala bi se značajno približili konačnom cilju u ovoj sezoni – opstanku", dodao je Redžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi