U Podgrmeču zabrinuti za regularnost naredne utakmice

Delegat utakmice rodom iz Doboj Kaknja

U Podgrmeču zabrinuti za regularnost naredne utakmice

M. Skaka

Zvaničnici NK Podgrmeč zabrinuti su zbog sudija delegiranih za naredni meč ovog kluba kojem će gostovati ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja koja se bori za plasman u Premijer ligu BiH.

Ekipi iz Sanskog Mosta smeta činjenica da je za delegata utakmice postavljen Sead Merdanović koji je inače rođen u Doboju pored Kaknja, a prema njihovim navodima je i veliki prijatelj sa predsjednikom gostujućeg kluba Begovcem.

“Imamo pravo da izrazimo sumnju da će gosti imati ‘pomoć’ od strane službenih lica, te da će naša ekipa koja se grčevito bori za opstanak biti oštećena u ovom meču.”, stoji u pismu koje su iz Podgrmeča uputili Nogometnom savezu Federacije BiH.

“Za najgori scenario smo već spremni te vas ovim putem upozoravamo da ne želimo da učestvujemo u bilo kakvim malverzacijama niti vašim sudijskim 'igrama'. Također Vas obavještavamo da će na stadinu biti prisutna TV ekipa kao i veliki broj novinara koje smo pozvali u svojstvu svjedoka.”, dodaje se dalje u pismu.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.