U ponedjeljak više informacija o Ramoviću i Crnovu

Imaju problema sa povredama

U ponedjeljak više informacija o Ramoviću i Crnovu

Željezničar će sutra (četvrtak) na Grbavici ugostiti crnogorsku Zetu u okviru prve utakmice 1. pretkola Evropske lige.

Trener Plavih sa Grbavice Slavko Petrović na raspolaganju ima sve fudbalere osim Ivana Crnova i Sinana Ramovića, koji vuku povrede i neće konkurisati za ovaj meč.

Za razliku od Ramovića, Crnov je prijavljen za utakmice protiv Zete ali sve su prilike da neće nastupiti ni na revanšu u Podgorici.

Prema riječima fizioterapeuta Željezničara Raifa Zebe, tačno stanje povrijeđenog dvojca Plavih bit će poznato u ponedjeljak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi igrači su spremni i u trenažnom procesu osim Crnova i Ramovića. Ramović ima problema sa kvadricepsom desne noge, imao je i parcijalnu rupturu prije otprilike mjesec dana. Što se tiče Crnova, on i dalje ima problema sa koljenom i o njihovim povredama bismo trebali znati više nakon kontrolnog nalaza u ponedjeljak", istakao je Raif Zeba, fizioterapeut FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi