U Vitezu nezapamćen interes pred dolazak Hajduka
FOTO: EPA

Očekuju se ispunjenje tribine

U Vitezu nezapamćen interes pred dolazak Hajduka

S. Mlaćo

Nogometna utakmica između NK „Vitez“ iz Viteza i HNK „Hajduk“ iz Splita bit će najljepši rođendanski poklon za 70. rođendan viteškog premijerligaša, kako navijačima domaće momčadi, tako i svim pripadnicima popularne splitske Torcide.

U Vitezu se sve priprema za ovaj nezaboravni nogometni spektakl, a velik interes za ovim susretom vlada u čitavoj Bosni i Hercegovini. Ssvoj dolazak najavili su i brojni ljubitelji nogometa iz Hrvatske. 

Utakmica će biti odigrana na Gradskom stadionu Vitez, u petak, 6. listopada 2017. godine, s početkom u 15,00 sati. Cijena ulaznice je 10 KM, a besplatan ulaz osiguran je za djecu mlađu od 10 godina

"Kako je riječ o prvom gostovanju splitskog Hajduka u Vitezu interes je nezapamćen. Hajduk je istinski sportski brend i magnet koji će napuniti tribine našeg stadiona, u to nema sumnje. U prilog tomu govori i tvrdnja da su ulaznice za gotovo 60% kapaciteta stadiona rasprodane, a nastojat ćemo ostaviti jedan manji dio ulaznica koje ćemo pustiti u prodaju na sam dan susreta, zbog svih koji će doći iz drugih krajeva BiH ili Hrvatske“, priopćeno je danas iz NK Vitez. 

Zbog velike potražnje za ulaznicama NK „Vitez“ je odlučio povećati broj prodajnih mjesta u Vitezu, ali otvoriti prodajna mjesta i u susjednim općinama. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi