Uskoro: Step One by Haad

Uskoro: Step One by Haad

E. Škorić

Uskoro novo u ponudi "Sarajevo" linije proizvoda u BORDO FAN SHOP-ovima... Step One by Haad!

U saradnji sa modnom kompanijom HAAD, Fudbalski klub Sarajevo plasirao je u BORDO FAN SHOP-ove novi, visokokvalitetni proizvod.

Naime, Step One by Haad je prvi model sportske obuće Adnana Hajrulahovića, nastao iz potrebe da obraduje veliki broj navijača Fudbalskog kluba Sarajevo. Patike su dizajnirane i proizvedene u Bosni i Hercegovini, simbioza su modernog dizajna, kvalitetnog materijala i tradicionalnog industrijskog znanja. 

Izrađene su od fine kože, dostupne su u dvije boje, crnoj i bijeloj, u veličinama od broja 41 do broja 46. Step One Black & White Haad u prodaji će se naći već pred kraj godine, u ograničenim količinama.  

Cijena limitiranog izdanja Step One by Haad biti će 99,99 KM za članove Fudbalskog kluba Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Step One by Haad potražite u:

- BORDO FAN SHOP Titova 38b Sarajevo
- BORDO FAN SHOP  Bezistan Sarajevo
- Prodajni objekat GEMA, Titova 54, Sarajevo
Posjeti BORDO FAN SHOP i učini Step One.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.