Vasić: Borićemo se za opstanak dok god postoji šansa

Drina se sprema za nastavak sezone

Vasić: Borićemo se za opstanak dok god postoji šansa

D. Vejo

Za drugu dionicu Premijer lige bh, sprema se i Drina iz Zvornika. Fudbaleri zvorničke ekipe uveliko rade punom parom kako bi izbjegli ispadanje iz lige, iako se trenutno nalaze na pretposljednjem mjestu na tabeli.

„Trenutno smo na pripremama u Crnog Gori, tačnije Igalu. Uslovi za rad su dobri kao i smještaj u kojem se nalazimo. Pokušaćemo da sve što je u našoj moći uradimo, kako bi se izvukli iz opasne zone i od iduće godine pokazali koliko možemo“, rekao je za SportSport.ba igrač Drine, Radovan Vasić.

Kao i većina klubova, pa tako i Drina, oslanja se na omladinski pogon. U prvom timu nalaze se, kako kažu većinom mladi igrači.

„Podmladili smo tim. Sa igračkim kadrom koji imamo trenutno na raspolaganju, startamo u nastavak sezone. Nadam se, kako ja tako i moje timske kolege, da ćemo uspjeti da ostvarimo zacrtani cilj“, dodao je Vasić.

Povrede nisu zaobišle ni ovog centralnog veznjaka.

„Imao sam neke ponude do sada, ali sam odlučio da ostanem u Drini. Želim da odigram još ovu polusezonu jer tokom prvog dijela sezone, imao sam povredu zbog koje nisam igrao u prvih deset mečeva“, ističe on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvu utakmicu u drugoj dionici, Drina će odigrati kao gost ekipi Rudara iz Prijedora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi