Velež savladao Travnik i osvojio turnir u Fojnici

Rođenima pobjednički pehar

Velež savladao Travnik i osvojio turnir u Fojnici

S. Mlaćo

U Fojnici je jučer završen 22. Memorijalni turnir Kenan Memija, koji se odigrava u znak sjećanja na nekadašnjeg člana NK Fojnica, koji je poginuo u redovima ARBiH u novembru 1993. godine.

U finalnom meču sastali su se FK Velež i NK Travnik, dva člana Prve lige Federacije BiH, a Rođeni su slavili sa ubjedljivih 4:0.

Velež je poveo u 37. minuti preko Kerima Tatara, što je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena. U 55. minuti Mujezinović je povisio na 2:0, a 3:0 je bilo u 80. minuti kada je mrežu Đurića zatresao Ćustović. Konačnih 4:0 postavio je sa nakon jedanaesterca Zvonić. Prije toga srušen je Brandao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U susretu za treće mjesto Olimpik je bez većih problema sa 5:0 savladao niželigaša Fojnicu, a strijelci za popularne Vukove bili su Jusufi, Jusufbašić, Šćepanović, te dva puta Osmanović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi