Veziri vrijedno treniraju, 16. februara put Makarske

Travničani žele plasman u Premijer ligu

Veziri vrijedno treniraju, 16. februara put Makarske

S. Mlaćo

Ngometaši Travnika nakon prozivke na stadionu Pirota sa pripremama su nastavili u Sportskom centru Fara gdje imaju sjajne uslove za rad.

Iz redova Travnika zahvalili su se vlasniku ovog centra Faruku Hadžiću, te doktoru Nuni Šatroviću kod kojeg su svi nogometaši popularnih Vezira obavili ljekarske preglede.

Veziri će sutra i prekosutra ponovo trenirati u ovom modernom sportskom centru, a 16. februara će put Makarske gdje će obaviti drugi dio priprema. Tamo će odigrati četiri kontrolne utakmice, a rivali će biti Zmaj, Dugopolje, Imotski ili Neretvanac, te Brotnjo na povratku u Travnik. Taj susret će se odigrati u Čitluku. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kako je već poznato tim sa Pirote do sada su pojačali Seid Zukić i Matijas Pejić, a do sada nije zabilježen nije odlazak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi