Vitez trenirao, devet juniora priključeno prvom timu

Pred utakmicu sa Sarajevom

Vitez trenirao, devet juniora priključeno prvom timu

Nogometaši Viteza danas su odradili trening pred utakmicu pretposljednjeg kola BHT Premijer lige sa Sarajevom. Utakmica će biti odigrana u subotu sa početkom od 17:00 sati.

Trener Viteza ima izuzetno težak posao sa sastavljanjem ekipe za utakmicu sa prvoplasiranom ekipom u prvenstvu. 

Već dugo nema povrijeđenih Mladena Jurčevića i Stipe Miloša, a na listi povrijeđenih su i Dragan Jurčević, Ante Pinjuh, Marko Basara, Fabijan Tomić… Na današnjem treningu je bilo 13 prvotimaca, te devetorica juniora.

Vitezu je ova utakmica od iznimnog značaja, baš kao i gostima. Domaćin se bori za opstanak i u teškoj je situaciji ako ne slavi, dok Sarajevo ima priliku da pobjedama u Vitezu i na Koševu protiv Slobode osigura titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obje ekipe će imati i veliku podršku sa tribina, a očekuje se minimalno 2500 gledalaca na tribinama Gradskog stadiona u Vitezu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti