Vučić u sudijskoj nadoknadi donio bod Zvijezdi 09 u Derventi

Tekstilac i Zvijezda podijelili bodove

Vučić u sudijskoj nadoknadi donio bod Zvijezdi 09 u Derventi

A. Beganović

Derbi 20. kola Prve lige Republike Srpske danas su u Derventi odigrali Tekstilac i Zvijezda 09, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1).

U dosta dobroj i zanimljivoj fudbalskoj predstavi ekipe iz Dervente i Etno Sela Stanišići su podijelie bodove.

U prvom poluvremenu, iako je bilo nekoliko solidnih prilika, nije bilo golova, da bi u nastavku napadači naštimali nišanske sprave.

So 15 minuta prije kraja nije bilo golova, a onda je golmana Zvijezde Pavla Velimirovića za vodstvo domaćih savladao Vladenko Komlenović. Međutim, kada se očekivao posljednji sudijski zvižduk, tačnije u 3. minuti nadoknade Dejan Vučić je donio Zvijezdi bod.

Prva liga Republike Srpske, 20. kolo:

Derventa - Zvijezda 1:1 (Komlenović / Vučić)

TEKSTILAC: Plisnić, Marić, Rastović, Jolović, Kovač, Đuričić, Guzina, Susaković, Komlenović, Đukić, Duspara. Još su igrali Ćorić, Gatarić i Simić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

ZVIJEZDA 09: Velimirović, Babić, Eskić, Bogičević, Anđelić, Stanić, Vučić, Zekić, Boljanović, Spasojević, Ćosić. Još su igrali Kuduzović, Hasanbašić i Vidaković.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi