Željezničar deklasirao Vitez u gostima sa 7:0

Pioniri Plavih napunili do vrha mrežu Viteza

Željezničar deklasirao Vitez u gostima sa 7:0

E. Čaušević

Pioniri Željezničara danas su u gostima deklasirali vršnjake Viteza u okviru 3. kola Premijer omladinske lige za pionire.

Plavi s Grbavice su danas odigrali odličan meč te su sa čak 7:0 savladali domaći Vitez. Željo je do prednosti došao već u sedmoj minuti kada je mrežu Viteza zatresao Mulaosmanović. 

Isti igrač je stupio na scenu u 15. minuti kada je povisio na 0:2. U 25. minuti Plavi su poveli sa 0:3, a ovaj put strijelac je bio Ćutahija. Nakon njih u prvi plan dođao je Džan Grcić koji je sa dva gola povisio vodstvo Željezničara na 5:0. 

Grcić je prvi gol postigao u 40. minuti meča, a drugi deset minuta kasnije. Konačan rezultat u današnjoj utakmici postavili su rezervisti Nikšić i Avdalović. 

Premijer omladinska liga BiH za pionire, 3. kolo:

Vitez - Željezničara 0:7

Vitez: Pavlović, Stipanović, Hidić, Lujić, Ramljak, Garić, Bonić, Petrović, Vujević, Stojković, Badrov.

Željezničar: Kokanović, Fejzić, Hubanić, Tabaković, Hasić, Ćutahija, Grcić, Ćorić, Mulaosmanović, Behulović, Musić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi