Žižović: Sve osim poraza bio bi uspjeh

Šef struke Radnika ouči susreta na Grbavici

Žižović: Sve osim poraza bio bi uspjeh

D. Vejo

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine na oproštaju od Premijer lige BiH za sezonu 2016/2017 snage će odmjeriti na Grbavici, sa ekipom Željezničara.

Bijeljinci rasterećeni ulaze u ovaj susret, dok je Željezničar i dalje u trci za šampionsku titulu. Na klupi gostiju, biće Mladen Žižović koji je sa plavo-bijelima prije nekoliko dana podigao prvi pehar u trenerskoj karijeri i to onaj namijenjen osvajaču Kupa Republike Srpske, a gdje su u dvije finalne utakmice bili bolji od trebinjskog Leotara (2:0 i 1:2).

Iako ekipa iz Bijeljine ima dosta problema kada je u pitanju igrački kadar, s obzirom da su povrede uzele danak, oni i dalje vjeruju da uz dobru igru mogu do pozitivnog rezultata.

"Znamo šta nas čeka sutra. Željezničar ima jedan kvalitetan i respektabilan tim, te odličnog trenera Slavka Petrovića. Igraju veoma dobro, pogotovo na svom terenu. No, mi želimo na Grbavici pružiti jednu kvalitetnu partiju, a sve osim poraza bio bi uspjeh", ističe trener Radnika, Mladen Žižović.

Meč između Željezničara i Radnika igra se sutra do 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi