Zrinjski na Tušnju izjednačio rekord Željezničara

Sjajne igre Plemića

Zrinjski na Tušnju izjednačio rekord Željezničara

S. Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog remijem na Tušnju protiv Slobode (0:0) ponovo su predali lidersku poziciju FK Željezničar.

Ipak, u Mostaru su svjesni da će borba za titulu biti do posljednjeg kola, te vjeruje da ima snage i znanja da upravo oni podignu pobjednički pehar BH Telecom Premijer lige BiH za ovu sezonu.

Mostarci i ove sezone igraju sjajno, a proiv Slobode su izjednačili premijerligaški rekord kada je u pitanju gostujući niz bez poraza.

Naime, Plemićima je u Tuzli bila dvanaesta utakmica u kojoj nisu poraženi, čine su izjednačili rekord FK Željezničar iz sezone 2011/12, a priliku za postavljanje novog rekorda imat će naredni vikend u Krupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski je jedini ovosezonski poraz upisao u gostima u 2. kolu na stadionu Asim Ferhatović-Hase" protiv FK Sarajevo. Bordo tim je tada slavio 2:0.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi