Atić među najtalentiranijim mladim košarkašima

Atić među najtalentiranijim mladim košarkašima

E. Škorić

Mladi bh. košarkaš Edin Atić nalazi se među najtalentiranijim košarkašima Evrope.

Atić je sa Sparsima igrao završni turnir Eurolige, gdje je izabran u najbolju petorku, a košarkaški stručnjaci su ga svrstali među najbolje prospekte završnog turnira Eurolige.

On je bilježio skoro 19 poena po utakmici uz preko sedam skokova, četiri ukradene lošte i gotovo tri asistencije po utakmici.

Među najboljim mladim igračima su i Slovenac koji nastupa za Real Madrid, Luka Dončić, potom srbijanski košarkaš iz Zvezde Vojislav Stojanović, Francuz Jonathan Jeanne iz Insep Pariza, Latvijac Rodions Kurucs iz VEF Rige itd…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.