Božić: Bez kalkulacija, idemo na dvije pobjede

Trener OKK Borac poručio

Božić: Bez kalkulacija, idemo na dvije pobjede

D. Vejo

Do kraja Prve muške lige Republike Srpske ostala su još dva kola, te isto toliko prilika da banjalučki Borac ostvari pobjedu i osigura opstanak u društvu najboljih i naredne sezone.

Šef struke crveno-plavih kako kaže upoznat je sa kalkulacijama, ali je dodao i to da ga jedino pobjede zanimaju u predstojećim susretima.

"Poznata nam je računica po kojoj bi već nakon ovog kola izborili opstanak u ligi, ali mi jednostavno ne želimo da se zamaramo drugim rezultatima. Naš cilj je jasan, želimo savladati i Student u subotu ali i Teslić u posljednjem kolu, te tako osvjetliti obraz pred svojom publikom. Znamo šta znači grb Borca i svjesni smo njegove težine. Hvala publici koja je u velikom broju dolazila u dvoranu i davala podršku ovim mladim momcima i kada je išlo i kada nije", poručio je trener OKK Borac, Bojan Božić.

Utakmica između Studenta i Borca igra se u subotu od 20 sati u Kampusu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi