Demirović: Gošćama respekt, ali pobjeda je jedina opcija

Košarkašica Banovića za SportSport.ba

Demirović: Gošćama respekt, ali pobjeda je jedina opcija

E. Dindić

Nakon pauze od sedam dana nastavlja se prvenstvo Bosne i Hercegovine za košarkašice.

Košarkašice ŽKK RMU Banovići u okviru 12.kola prvenstva na svom parketu dočekuju ekipu Mladog Krajišnika. 

Emina Demirović jedna od najboljih košarkašica u redovima domaće ekipe za portal SportSport.ba najavila je susret sa ekipom iz Banja Luke.

" Nastavlja se drugi dio prvenstva, a mi smo ovu malu pauzu iskoristili da se još bolje uigramo i ispravimo određene nedostatke. U ekipi vlada dobra atmosfera, a sigurno dolazak Dajane Bugarin je dodatno osnažio naš tim. Što se utakmice sa ekipom Mladog Krajišnika mi svakako respektujemo gošće iz Banja Luke, mlada su ekipa pred kojom je svijetla budućnost, ali vjerujem u svoju ekipu i očekujem pobjedu", zaključila je Demirović.

Utakmica između ŽKK RMU Banovići i ŽKK Mladi Krajišnik igra se 18.2.2017 godine sa početkom u 18:00 h. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti