KK HEO u produžetku savladao KK Prijedor

Derbi 22. kola

KK HEO u produžetku savladao KK Prijedor

D. Vejo

U okviru posljednjeg 22. kola regularnog dijela Prve muške lige Republike Srpske, košarkaši HEO na svom parketu savladali su ekipu Prijedora rezultatom 74:66, po četvrtinama 24:9, 12:21, 16:13, 10:19 i 12:4.

Uzbudljiv košarkaški meč viđen je večeras u Bileći. Pobjednik se nije znao tokom regularnog dijela utakmice pa se otišlo u produžetke.

Košarkaši HEO bolje su otvorili meč. U prvoj četvrtini ubacili su velikih 24 poena dok su gosti iz Prijedora svega devet. Ipak, gosti se u drugoj dionici vraćaju. Na odmor se otišlo sa prednošću domaćina od šest razlike.

Bilećani dobro otvaraju treću četvrtinu. Uspjevaju da protivniku ubace 16 poena. Ali to po svemu sudeći nije bilo dovoljno da se obezbjedi mirna završnica. Prijedorčani su eksplodirali u nastavku meča. Uspjevaju da pogode šuteve sa distance i sebi obezbjeđuju produžetak.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ali domaćin nije klonuo duhom. Predvođeni Jovanovićem dolaze do zlatna vrijedne pobjede. Najefikasniji u domaćem sastavu bio je upravo Jovanović koji je postigao 14 poena, dok je to kod gostiju bio Bogićević sa 24 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti