Peto kolo Regionalne lige za košarkašivce

Lojo: Dati ćemo svoj maksimum protiv Medveščaka

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Košarkašice ŽKK Play Off u okviru petog kola Regionalne lige za košarkašice na domaćem parketu igraju protiv ekipe Maedeščaka.

Trener Play Offa Goran Lojoj za SportSport.ba kazao je da će njegove košarkašice pružiti svoj maksimum u ovoj utakmici i pokušati ostvariti dobar rezultat. 

"Ekipa Medveščaka je ekipa koju dobro poznajemo, igrali smo s njima i protekle sezone dvije utakmice. Sastavljene su od nekolicine hrvtskih reprezentativki koje su igrale na Evropskom prvenstvu ove godine", rekao je Lojo, te dodao:

"Svi znate da je naša ekipa mlada i mi ćemo se truditi da ostvarimo dobar rezultat i sa takvim pristupom i zalaganjem ništa nije nemoguće".

Trener košarkašica Play Offa rekao je da su sve košarkašice spremne dobro treniraju i nema nikakvih povreda pred narednu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Mali problem će nam praviti žestok ritam utakmica četvrtak-subota zbog igranja Regionalne lige i bh. prvenstva, ali trudit ćemo se da na najbolji način odgovorimo obavezama i utakmicama koje nas očekuju", zaključio je Lojo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.