Selektor BiH zadovoljan

Pandža: Utakmicu smo dobili isključivo skokom

E. Čaušević

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je danas Litvaniju sa 79:70 i tako došla na korak do plasmana u četvrtfinale.

Selektor Josip Pandža je nakon utakmice istakao da je zadovoljan izdanjem svog tima, koji je pokazao veliku borbenost.

"Mi smo dobili utakmicu isključivo skokom. Imali smo ukupno 50 skokova, od čega 24 ofanzivna. Nadskakali smo ekipu koja je viša od nas, a to pokazuje koliko su moji momci to htjeli. Utakmica je bila šuterski slaba sa obje strane, a mi smo na kraju zasluženo pobijedili".

O povredi Džanana Muse iz prvog poluvremena...

"Musa je dobio udarac i igrao pod velikim bolovima. Večeras i ujutru ćemo vidjeti kakva je dijagnoza. On je utakmicu izdržao do kraja, a vidjet ćemo hoće li nam ta povreda donijeti neke posljedice u nastavku turnira. Ja se nadam da neće", zaključio je naš selektor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi