Trener Studenata pred nastavak sezone

Redžić: Sada smo jako ozbiljna ekipa koja može u play-off

Košarkaši sarajevevske Bosne sutra na Ilidži igraju prvi meč drugog dijela sezone A1 košarkaške lige BiH.

Protivnik Studenata bit će ekipa Igmana koja ih je pobijedila u prvom meču ove sezone igranom u Skenderiji.

Trener KK Bosna Senad Redžić veoma je oprezan pred ovaj meč.

"Ekipa Igmana nas je iznenadila u prvom kolu. To je ekipa sa iskusnim igračima koja se dugo takmiči u ovoj ligi. Mi veoma oprezno ulazimo u taj meč. Doveli smo i neka pojačanja, ali nismo baš uigrani još uvijek. Nadam se da ćemo taj meč dobiti i nastaviti pobjednički niz", rekao je Redžić i nastavio:

"Prelaznim rokom sam zadovoljan, samo što nismo još uigrani. Vratio nam se Mirza Ahmetbašić koji je ljetos bio s nama. Doveli smo i Dragićevića koji je veoma ozbiljan igrač i koji je igrao u ABA ligi. Mislim da smo sada jedna veoma ozbilja ekipa koja može igrati play-off".

Meč između KK Igman i KK Bosna Royal na rasporedu je sutra od 18.00 sati na Ilidži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi