Salih Gurbeta novi predsjednik KK Iskra Bugojno

Bugojanci se spremaju za A-1 ligu

Salih Gurbeta novi predsjednik KK Iskra Bugojno

S. Mlaćo

Košarkaši Iskre u sklopu priprema za novu sezonu A-1 lige u subotu će učestvovati na turniru “Bugojno-2016“ kojeg su i sami organizatori, a u ovom klubu nedavno su se desile promjene u strukturama kluba.

Naime, za novog predsjednika kluba izabran je prof. Salih Gurbeta, potpredsjednika Edin Novalić, dok će ulogu sekretara kluba obavljati Alen Jahja.

Tako je odlučeno na sjednici Upravnog odbora kluba, a javnost će u svemu detaljno biti obaviještena u narednim danima kada je planirana press konferencija ovog sportskog kolektiva koji iza sebe ima sjajne rezultate, ali vrlo rijetko nalazio se u problemima oko finansiranja te nebrige odgovornih u gradu koji nisu imali razumjevanja u moru sportskih kolektiva.

Sada se u klubu nadaju da su ta vremena konačno iza kluba, te da će se u narednom periodu nastaviti sa postizanjem uspješnih rezultata uz pomoć navijača koji su vrlo često u dvorani KSC-a bili ključni igrač kluba u nekim veoma važnim utakmicama.

U narednim danima biti će predstavljeni novi čelnici kluba, izvještaj  o pripremama za novu sezonu, sponzorima te ostalim stvarima vezanim za funkcionisanje kluba.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi