Vujošević sve bolje, vodit će BiH u kvalifikacijama

Bukva posjetio selektora

Vujošević sve bolje, vodit će BiH u kvalifikacijama

E. Škorić

Potpredsjednik KS BiH Sejo Bukva posjetio je proteklog vikenda selektora muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Duška Vujoševića.

Na radost svih ljubitelja košarke u našoj zemlji, Vujoševićev oporavak teče po planu i sa klupe će predvoditi Zmajeve u ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine, navodi se na zvaničnoj stranici Košarkaškog saveza BiH.

"Razgovarali smo o stanju u KS BiH i predstojećim kvalifikacijama. Na zadovoljstvo svih nas, selektor se osjeća odlično i kako je sam rekao, jedva čeka da počnu pripreme za prvi krug kvalifikacija", rekao je Bukva, prenosi KS BiH.

Podsjećamo, Vujoševiću je 20. septembra ove godine na Kliničkom centru u Beogradu amputiran gangrenozni prst na lijevoj nozi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi