Arsenal u januaru dovodi dragulja sa Dragaa?

Topnici spremili 30 miliona eura

Arsenal u januaru dovodi dragulja sa Dragaa?

Arsene Wenger u zimskom prelaznom roku ozbiljno namjerava dodatno 'zaoštriti' konkurenciju u svojoj ekipi.

Na meti Arsenala nalazi se fudbaler Porta Ruben Nevas, 18-godišnjak koji igra na poziciji defanzivnog veznog. Neves je u ovoj sezoni odigrao 12 utakmica za prvi tim Porta, što mu je bilo dovoljno da na sebe skrene pažnju nekih od najvećih klubova u Evropi.

Iako se njegova vrijednost procjenjuje na nešto više od sedam miliona eura, u Arsenalu su spremni ponuditi 30 miliona za dovođenje ovog mladog fudbalera, koji je odigrao već dvije utakmice za A reprezentaciju Portugala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal bi u januaru platio 16 miliona eura, dok bi preostalih 14 Portu isplatio naknadno kroz razne bonuse.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.