Atletico razbio Rayo Vallecano, Villa promšivao

Primera, 2. kolo

Atletico razbio Rayo Vallecano, Villa promšivao

E. Škorić

Madridski Atletico je u drugom kolu španske Primere deklasiro Rayo Vallecano sa 5:0, te tako upisao i drugu pobjedu u prvenstvu.

Atletico je bz problema savladao Rayo Vallecano, a mrežu nemoćnih gostiju prvi je načeo Garcia u 17. minuti, pogodivši glavom nakon ubačaja Gabija iz kornera. 

Samo tri minute kasnije Diego Costa na asistenciju Arde Turana pogađa za 2:0. Njih dvojica su promijenili uloge u 35. minuti, pa je tako Costa progirao Turčina za visokih 3:0.  

Na 4:0 poviiso je Tiago na drugu asistenciju Turana u 53. minuti. Do kraja utakmice možemo svakako izdvojiti dva velika promašaja Davida Ville, ali i drugi gol Garcije u 90. minuti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 2. kolo.

Atletico - Rayo V. 5:0 (Garcia 17, 90, Costa 20, Turan 35, Tiago 53)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti