Bacca odbio turskog velikana, želi u Sevillu
Foto: EPA

Napadač Milana se nada povratku u nekadašnji klub

Bacca odbio turskog velikana, želi u Sevillu

Već neko vrijeme se špekuliše da je Carlos Bacca na izlaznim vratima Milana. A čini se da kolumbijski fudbaler ima samo jednu želju kada je njegova budućnost u pitanju, odlazak u Sevillu.

Naime, Tottomercatoweb saopštava da je reprezentativac Kolumbija odbio unosnu ponudu turskog velikana Galatasarayja, te da je njegova jedina želja povratak na Sanchez Pizjuan.

Međutim, Rossoneri ne žele prodati Baccu za manje od 20 miliona eura što bi se moglo pokazati previsokom cijenom za Andalužane koji su već potrošili 32 miliona eura na transfera Luisa Muriela i Nolita.

"Dobro je poznato da se Carlos želi vratiti u Sevillu. On je imao sjajna lična i sportska iskustva u tom gradu, i zbog toga se želi vratiti", izjavio je u nedjelju Baccin menadžer Sergio Barila.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iskusni 31-godišnji Carlos Bacca je postigao 49 golova u 108 utakmica koje je odigrao u dresu Seville od 2013. do 2015. godine. On je s ovom ekipom uspio i dva puta podići trofej Lige Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi