Bale priznao Modriću da nije sretan u Realu
Foto: EPA

Tvrdi španski Don Balon

Bale priznao Modriću da nije sretan u Realu

Glasine o mogućem odlasku Garetha Balea iz Real Madrida ne stišavaju se u španskoj javnosti. 

Iako je agent ovog velškog fudbalera priče o odlasku opisao kao "smiješne i glupe", španski Don Balon je objavio kako je Bale putem WhatsApp poruke rekao Luki Modriću da nije sretan u Realu i da želi otići. 

Sasvim je jasno da Bale nije zadovoljan onim što je pokazao u Real Madridu, jer su očekivanja navijača bila daleko veća kada je 2013. godine na Santiago Bernabeu stigao iz Tottenhama.

U posljednjih nekoliko godina najviše interesa za dovođenje Balea je pokazao Manchester United, a među zainteresovanim klubovima još se spominje PSG.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je zbog povrede u prošloj sezoni biše bio van terena nego u igri. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi